!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

Inrichten binnen de tijd en binnen het budget.

De zaakvoerster van Apart Gent heeft met ons contact opgenomen na ontvangst van onze folder ‘wooninspiratie, maatwerk & persoonlijk advies’. Apart Gent verhuurt ingerichte appartementen voornamelijk aan expats. Bij dit project hebben we kort op de bal gespeeld. Er was ons een datum vooropgesteld vanaf wanneer de appartementen bewoond zouden worden waardoor wij bij dit project geen tijd konden verliezen.

Na een aangenaam eerste gesprek hebben wij binnen de vooropgestelde budgetten en het reeds gekozen kleurenpallet een selectie gemaakt van de meubels die in aanmerking kwamen. Kwaliteit, duurzaamheid en een eigen stijl zijn hierbij van belang. Per appartement hebben we de grote en opstelling van de verschillende items bepaald. 

De zetel in hoogwaardig kunstleder gecombineerd met een strak hangmeubel van Adatto hebben we gecombineerd met een salontafel van Mobliberica in Keramiek. Keramiek is kras- en hitte bestendig wat ideaal is voor een veelzijdig gebruik. Verder hebben wij deze ruimte aangevuld met fauteuils van het Scandinavische merk Woud, een koeienvel en een set bijzettafeltjes met een marmeren tablet. Omdat er nood is aan een flexibele werkplek hebben wij een bureau gekozen in licht eik gecombineerd met zwart metalen pootjes van het belgische merk Mintjens. In combinatie met een poef in velours houtskool grijs vormt dit een speelse mix met het geheel van de zitruimte.

Voor de eetkamer is er een tafel van Mintjens voorzien in zwart eik met zwart metalen pootjes. De tafels hebben we wat grote betreft aangepast naargelang de ruimte. De stoelen van Pedrali zijn voorzien met zwarte pootjes en een Oker kleurige zitschelp wat direct ook het kleuraccent is samen met de fauteuils van de zitruimte.

Het nachtgedeelte hebben we steeds ingericht met twee ligvlakken die bij elkaar geschoven kunnen worden. Hiervoor hebben we gekozen voor een boxspring in lederlook Kashmir kleur. Om het geheel luchtig te houden hebben we geopteerd om bijzettafeltjes te voorzien die dienst doen als nachttafel.

De gerenoveerde woning is voorzien van zwarte details zoals de ramen die nieuw voorzien zijn of doorzichten in de ruimtes zelf. Deze details hebben wij herhaald in het interieur wat een mooie samenhang brengt met de woning.