Design, eclectisch, grafisch modern, chique landelijk, nordic new color,... Vind je het moeilijk om te bepalen welke woonstijl je op het lijf staat geschreven? Ben je graag bezig met je interieur, maar krijg je al je wilde ideeën niet verwerkt tot een samenhangend geheel? Dan is het adviesatelier echt iets voor jou. Ga samen met onze interieuradviseurs aan de slag. Brainstorm over alle interieurvragen die door je hoofd spoken en ontdek dankzij deskundig advies in welke stijl jij graag 'thuiskomt'.

WAT MAG JE VERWACHTEN

Momenteel hebben wij onze adviesateliers even “on hold” gezet. Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om in een grote groep mensen advies te geven.

Maar dat wil niet zeggen dat je niet bij ons terecht kan met je interieurvragen! Je kan steeds een persoonlijke afspraak maken via  advies@verberckmoes.be of advies.riemst@verberckmoes.be.

Hierbij heb je de keuze om een afspraak te maken in de winkel. Onze interieursadviseurs gaan dan persoonlijk met jouw wensen aan de slag.

Blijf je toch liever thuis? Geen probleem! Ook vanuit uw kot is er de mogelijkheid tot interieuradvies via een online videogesprek. Ook hiervoor mail je naar advies@verberckmoes.be of advies.riemst@verberckmoes.be en geef je duidelijk aan dat het gaat om online advies.

Onze interieuradviseurs prikken samen met jou een datum en uur en gaan nadien aan de slag tijdens een videogesprek via Skype. 

 

ONZE INTERIEURADVISEURS GEVEN JE 15% KORTING OP JE BESTELLING

Vraag professioneel advies aan een van onze interieuradviseurs en geniet tijdelijk van 15% korting op de bestelling die je plaatst tijdens het gesprek. Deze actie is enkel geldig op de dag dat je deelneemt aan het adviesatelier en is niet cumuleerbaar met andere acties. Niet geldig op Koozo, Henders & Hazel, Xooon, Natuzzi, Ethnicraft, Recor Home.