Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

Inspiratie

Waar haal jij je inspiratie? Bruist je hoofd continu van creatieve woonideeën of ga je online op zoek naar accessoires ideeën? Voor Meubelen Verberckmoes maakt het niet uit. Wij denken graag mee verder op je eigen woonidee of we duwen je op gang met onze wooninrichting ideeën.

Woonkamer inspiratie

Het inrichten van je woonkamer is belangrijk. Het is het kloppend hart van je woning. Je brengt er veel tijd door en je ontvangt er je gasten. Logisch dus dat je je uiterste best wil doen om je living stijlvol, gezellig en comfortabel te maken. Met het ontstaan van nieuwe interieurstijlen zoals puur wonen, Nordic (Scandinavian) design, of industrieel wonen is het aanbod aan stijlen de laatste jaren enorm gegroeid. Kiezen is dus moeilijker dan ooit. Bij Meubelen Verberckmoes geven we je graag inspirerende woonkamer ideeën die je van je keuzestress verlossen.

Woonstijlen

In onze totaal vernieuwde showroom staat alles in het teken van beleving en inspiratie. In onze inspiratieboxen kan je je laten onderdompelen in verschillende hedendaagse woonstijlen. Een vernieuwend concept om al je zintuigen te prikkelen. Snuif de verschillende sferen op en laat je leiden door je emoties. Want het kiezen van de juiste stijl doe je op gevoel!

Verberckmoes: jouw woonstijl klankbord

Is landelijk wonen iets voor jou? Denk je aan een Scandinavische slaapkamer? Of ben je nog op zoek naar leuke kinderkamer ideeën, prikkelende slaapkamer ideeën of algemene decoratie tips? Onze interieurspecialisten zijn graag je klankbord in de zoektocht naar je persoonlijke stijl. Bij Verberckmoes houden we voor jou continu de vinger aan de pols van alles wat beweegt op vlak van lifestyle & design. Naast de oude en nieuwe klassiekers, vind je bij ons dus ook de nieuwste woontrends en hipste interieurstijlen