Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

TREND 1

ACCESSOIRES ARE KEY! 

Vazen in speciale vormen, met droge of verse bloemen en takken ertussen: dat wordt de eyecatcher deze herfst! Claim ook nog wat leuke planten voor het najaar. Ze zijn nog steeds hip en creëren een buitengevoel binnenshuis. 

Cirkelvormige stuks zijn helemaal in! Aan je muur, je plafond of op tafel. Ga dus op zoek naar die ene speciale hanglamp of ronde bijzettafel.

TREND 2

VELVET FOREVER

Velvet is na al die jaren meer dan ooit in. Meer en meer meubelfabrikanten kiezen voor deze stof. Zowel meubels als accessoires worden bekleed met velvet.  

Deze romantische stof combineren met franjes is hot. De tierlantijntjes zorgen meteen voor een licht en zwierig effect in jouw interieur.

TREND 3

OUD & NIEUW 

Maak het stoer! Oud en nieuw ontdekken elkaar weer. Speel met elegante en robuuste materialen. Stoere elementen, zoals beton, zijn bezig aan een enorme opmars. 

Werk je interieur af met een luxueuze stof zoals fluweel. Deze stof kan ook perfect gebruikt worden in gordijnen. Jouw interieur is elegant afgewerkt en blijft zo het middelpunt van de aandacht.