!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

Samen tegen de winter blues!

Brrrr voelen jullie de koude ook aankomen? It’s that time of the year again! Winter is coming! Met de alom gekende winterdip als gevolg. Heeft niet iedereen zin om lekker lang in bed te liggen? Wel, in de wintermaanden slapen we ongeveer een half uur langer! Reden genoeg om optimaal te genieten van jouw slaap. 

We voelen ons wat minder fit en ook ons lichaam voelt niet zo energiek aan als anders. Koude dagen doen ons verlangen naar een lekker warm bed. Maar hoe geraak je goed uitgerust?


Shine all day

Zorg dat je voldoende licht ziet op een dag! In de zomermaanden hebben we licht in overvloed, tijdens de wintermaanden hebben we er dan weer een gebrek aan. ’S morgens vertrekken in het donker, en ’s avonds terug naar huis in het donker. Hierdoor maakt ons lichaam meer melatonine aan, hét slaaphormoon. We voelen ons slaperiger dan anders. Ga tijdens de middagpauze even buiten wandelen, schaf jezelf een UV-lamp aan of extra vitamine D capsules kunnen ook steeds wonderen doen.

Duffel jezelf helemaal in!

De winter samengevat in één zin? IK HEB HET KOU! Ons lichaam moet zich aanpassen aan de koudere temperaturen binnen en buiten. Het is noodzakelijk om jezelf lekker warm te houden. Je lichaam verbruikt namelijk meer energie om jezelf op temperatuur te houden. Daarom dat koude temperaturen bijdragen aan vermoeidheid. Klinkt logisch toch? In de winter zitten we vaak binnen en is er een gebrek aan frisse lucht.

Goed bedtextiel doet wonderen. Stevige kussens, zachte dekens, een goede matras, … Beddengoed beschermt je kussens en matras tegen beschadiging, vocht en koude temperaturen. Op die manier kan jij optimaal genieten van jouw nachtrust!

Zowel mentaal als fysiek lijden we onder slaapgebrek. Zorg er dus voor dat je op tijd in bed kruipt en niet te lang je favoriete serie bingewatcht. Maak van je slaapkamer een gezellige cocon. Een bedsprei houdt je warm en zorgt voor sfeer in de slaapkamer.  Zo ga je graag richting slaapkamer! En dat ene paar leuke slaapsokken kan ook een motivatie zijn natuurlijk …

Wat kunnen wij doen voor jou?

Gezond eten, bewegen en een goede nachtrust zijn de perfecte ingrediënten voor een fit en gezond leven. Als je genoeg slaapt, dan herstelt je lichaam van alle dagelijkse belastingen. Maar dan moet je slaapkamer wel tip top in orde zijn natuurlijk.

In onze winkel bekijken onze slaapadviseurs al je slaapwensen, eventuele slaapproblemen en lichamelijke klachten. We kijken naar een goede matras die past bij jouw lichaamshouding, als ook een bijpassend hoofdkussen voor optimale ondersteuning. Zo wordt je heerlijk wakker!

Nog niet overtuigd om je slaapritme aan te pakken? Doe hier de grote bedtest. Zo weet je waar je pijnpunten liggen en pakken we samen aan!