!!! Dinsdag 28 januari uitzonderlijk OPEN vanaf 13u !!! (uitgezonderd Wilrijk en Temse)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

Gezellig tafelen dankzij onze feesttips!

Wat gaat zo’n jaar toch snel voorbij! Het is tijd om jouw interieur helemaal Kerst-proof te maken. En dat horen we graag!

Het is bij ons al lang aan het kriebelen om onze huiskamer te versieren met kerstlichtjes, kerstkaarsjes, dennenappeltjes … Gezellig samenzijn, vrienden of familie die langskomen tijdens de feestdagen en ons buikje rond eten, we love it.

We willen er allemaal een magische periode van maken. Maar heb jij nog geen idee hoe je jouw feest interieur moet aanpakken? Geen probleem, wij geven je enkele gouden tips

1. Kleur doet wonderen

We willen allemaal plaatsnemen aan een gezellige feesttafel. Ga dit jaar voor een tafeltapijt met een loper, dat geeft extra dimensie. Een gedekte tafel brengt jou en jouw gasten meteen in de juiste feestsfeer! Kies daarom voor de juiste kleuren en maak leuke naamkaartjes met een cadeautje eraan

De tafel kleedt je verder aan met kandelaars en (zelfgemaakte) kransen

Leuke tip: Maak het randje van je wijn- of cocktailglazen een beetje vochtig. Dop je glazen in suiker of gekleurde likeur, zo krijg je een leuk laagje “sneeuw” op de rand van je glas. Meteen een kerstgevoel aan tafel!

2. Lekker knus bij elkaar

Geef jouw interieur een warme toets met een fake schapenvelletje of warme plaid. Ga voor subtiele kleuren die passen bij je salon of eetkamer. Na al dat lekker eten eindig je de avond lekker knus bij elkaar. Haal die fotoboeken boven, plof neer in de zetel en haal herinneringen op. Zorg ervoor dat iedereen een comfortabel kussen heeft, zo blijven je gasten wat langer zitten.

Leuke tip: maak een aparte hoek voor de kids. Zo hebben ze plaats voor zichzelf om te spelen, knutselen, cadeautjes uit te pakken, … En blijft alle rommel ook op één plaats liggen!

3. Buiten is even leuk als binnen

Je hoeft helemaal niet te gaan skiën deze kerstvakantie. Doe aan staycation en maak het buiten super gezellig. Haal een lekkere fles glühwein in huis, steek die vuurkorf aan en vergeet zeker je dekentje niet! Hang gerust wat lampjes of kerstverlichting in de bomen, dat maakt het helemaal af. Genieten maar …

Leuke tip: In de tuin heb je heel veel materiaal liggen om een kerstkrans te maken. Denk aan kleine takjes, blaadjes in mooie herfstkleuren, verlaten vogelnestjes, twijgen, … Op Pinterest vind je leuke tips en tricks om dit zelf te realiseren!

Zin gekregen om je huis te decoreren? Kom in december dan langs in onze shop! Wij doen speciale acties om jouw eindejaarsfeesten zo gezellig mogelijk te maken!

*Acties geldig t/m 31 december 2019 of zolang de voorraad strekt.

  • kaars
  • kussens
  • plaids
  • glazen