Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

INSPIRATIE: COSY OUTDOOR 

De dagen worden kouder en korter, onze cocoon mood is aanwezig en de voorraad chocomelk is nog nét niet ingeslagen. Onze zomer accessoires steken we terug in de doos en verdwijnen ergens in huis. Maar waarom zou je dit najaar geen plaats maken voor “cosy outdoor” - spullen?

Laat je inspireren door onze inspiratieblog. Jouw lounge, patio, veranda, … is de eyecatcher! De trends voor het najaar (link) gelden niet alleen voor binnen. Wees creatief en maak een knusse hoek in jouw tuin. 

Investeer in een sterke tafel- of loungeset voor buiten waarin je het hele jaar door kan vertoeven. Creëer jouw eigen oase van rust!

Wedden dat familie en vrienden niet meer naar huis willen? 

TIP: Een groot raam aan de aanpalende kamer van jouw tuin, zorgt er voor dat jij van binnenuit kan genieten van jouw eigen cosy outdoor setting.

HEERLIJK WARM, DE HELE WINTER DOOR 

Lekker gezellig naar de televisie kijken met de open haard aan, heerlijk! Dit warme gevoel is voor velen het ultieme najaarsgevoel. Maar hiervoor hoef je niet binnen te vertoeven!

Investeer in een goede vuurschaal, vuurkachel of vuurtafel. Deze kunnen zowel in de zomer als in de winter gebruikt worden om warmte te creëren. Zin in een winter BBQ? Kijk dan uit naar een sterke barbecue of buitenhaard met grillplaat. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd! 

TIP: Zorg dat er steeds een deurtje is voor het vuur. Zo heb je geen last van vonken en blijft het veilig voor iedereen.

TAPIJTEN & PLAIDS

Een tapijt voor buiten? Tuurlijk wel! Een tapijt geeft zowel binnen als buiten een warme toets. Kies voor een tapijt met verschillende patronen, zoals een Perzisch tapijt. Het fleurt je interieur meteen op! Een fake schapenvel kan je ook gebruiken als decoratie in jouw loungeset.

TIP: Wandtapijten maken die ene kille muur terug levendig. Combineer ze met enkele kaders of plantenhangers voor een stoer geheel.

Liever iets typisch voor in de winter, ga dan voor een wollentapijt. Je kan een schapenvel ook perfect als deken gebruiken in jouw loungeset! Maak het geheel helemaal af met de juiste kussens.

Tijd om lekker dicht tegen elkaar te kruipen!

LET THERE BE LIGHT!

Wanneer we buiten zitten, willen we uiteraard zo lang mogelijk buiten blijven! Apero met de familie, een winter bbq met de vrienden, onder het dekentje een boek lezen, … Goede verlichting buiten is belangrijk! 

Licht mag natuurlijk niet te fel zijn, dus ga voor een warm licht. Een lichtslinger boven de tafel is de ideale oplossing voor die vroege zonsondergang in het najaar. Je kan de hele avond lang genieten van en met elkaar in dit cosy licht.