Cart

Ibrido houtskool-/gasbarbecue

geen

Barbecues & Buitenkeukens
U vindt bij Boretti een ruim assortiment aan barbecues. Zo zijn er compacte barbecues die u gemakkelijk mee kunt nemen tijdens een weekendje weg en een groot aantal hoogwaardige barbecues voor thuis. Boretti biedt barbecue liefhebbers ook een scala aan houtskool barbecues. Voor wie graag extra snel een maaltijd op tafel wil zetten, zijn er de gasbarbecues. En speciaal voor de barbecue liefhebber die niet kan kiezen, heeft Boretti barbecues ontwikkeld die op zowel houtskool als gas werken. Boretti biedt de keuze tussen houtskool barbecues, gas barbecues en barbecues die op houtskool én gas werken.

€ 999,00
SKU
1311744

Varianten

Ibrido houtskool-/gasbarbecue is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

Boretti Houtskool-/Gasbarbecue

IBRIDO


Voor iedere barbecueliefhebber die niet kan en/of wil kiezen tussen houtskool en gas, heeft Boretti de Ibrido ontwikkeld. In de Ibrido wordt het plezier van het barbecueën op een echt houtskoolvuur en het gemak van bakken op gas gecombineerd. De barbecue is uitgerust met twee gietijzeren grillroosters, een bakplaat en twee zijtafels waarvan er één is uitgerust met afvalzak.

De Boretti Ibrido heeft in totaal vijf branders, waarvan er één is uitgerust met infrarood achterbrander. Deze brander kan in korte tijd heel veel hitte produceren en is daarom geschikt voor het dichtschroeien van vlees. Op de zijbrander kunnen sausjes pruttelen terwijl het vlees wordt gegrild. De geïntegreerde thermometer in het deksel zorgt voor een optimale temperatuurcontrole.


- Stijlvol matzwart design

- Hybride functionaliteit (75% gas / 25% houtskool)

- Geïntegreerde afvalzak

- Zijtafel met geïntegreerde zijbrander

- Grote opbergruimte

- 2x gietijzeren grillroosters; 1x gietijzeren bakplaat

- Infrarood bodem- en achterbrander

- Warmhoudrek

- Vetopvangbak

- Verrijdbaar

- Grilloppervlak: 44 X 22cm


Afmetingen

Hoogte: 121cm

Breedte: 136cm

Diepte: 56cm


Geniet van 2 jaar garantie met service aan huis!


Nog andere opmerkingen of specifieke vragen? Laat het ons gerust weten via onze livechat of neem contact op met één van onze filialen.

Meer informatie
Artikelnummer 1311744
Woonstijl Algemeen
Lengte (cm) 56.00
Breedte (cm) 136.00
Hoogte (cm) 121.00
Acties Outdoor, Tijdelijk uitverkocht
Functies Wieltjes