!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

Rode Kruis

Binnen de verschillende activiteiten van het Rode Kruis steunen wij dit jaar specifiek de vluchtelingenopvang. Het Rode Kruis Antwerpen zorgt voor noodopvang en opvangcentra voor asielzoekers, met aandacht voor de noden van de vluchtelingen. De medewerkers organiseren er niet louter opvang, maar ook taallessen, ontspannings- en sportactiviteiten, psychologische en medische ondersteuning. 

Moeders voor Moeders

Moeders voor moeders zet zich sinds 1992 in voor de armsten van Vlaanderen. Meer dan 160 vrijwilligers verdelen materiaal en voeding aan gezinnen met jonge kinderen. 

De Klaproos

De Klaproos is een kleinschalige voorziening voor mensen met een mentale of meervoudige beperking. Meubelen Verberckmoes schonk hen na een grootschalige renovatie het nodige meubilair.

 

 

Koop een goodiebag en steun!

Gedurende onze drie feestweekends zullen we 1.000 goodiebags wegschenken, waarbij de klant zelf een bijdrage mag geven. Op die manier hopen we een grote opbrengst te verzamelen dat we integraal door kunnen storten naar de drie goede doelen. Bovendien zal Meubelen Verberckmoes hier nog een mooi bedrag aan toevoegen!

Er zitten een heleboel leuke woonaccessoires, waardebonnen en magazines in de goodiebags verstopt, wat het zeker de moeite waard maakt. Kom langs op 24, 25 september of 1, 2, 8 of 9 oktober en steun!