!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

De liefde voor ons vak is wat ons verder brengt en wij zijn trots op onze collectie. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en onze ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen al onze meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. Géén lange levertijden, géén ingewikkelde servicevoorwaarden, maar prachtige designmeubels tegen een scherpe prijs!

Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom zijn al onze meubels zeer scherp geprijsd.

Levertijden van drie maanden of meer behoren vanaf nu tot het verleden. Design on Stock zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van mooie designmeubels. Binnen een paar weken staan de nieuwe meubels bij u thuis.

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling en u wilt graag dat uw meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Bij onze verkoopadressen kunt u een uitgebreid advies krijgen.

Een definitieve keuze maken is erg lastig zonder het thuis eerst te testen. Daarom heeft Design on Stock een unieke service. Bent u bij levering niet helemaal tevreden over de keuze van uw nieuwe meubels, dan is ruilen altijd mogelijk.