Verkoopsvoorwaarden

WOONT U OP EEN VERDIEPING?

Hou er rekening mee dat er soms een meubellift nodig is. Hiervoor wordt een vergoeding aangerekend. Denk eraan dat u een plaats van ca. 20m moet vrijhouden voor de vrachtwagen en de meubellift. In sommige gemeenten moet u deze ruimte, meestal een week voor leveringsdatum, reserveren bij de plaatselijke politiedienst. Indien er omstandigheden zijn die de levering kunnen bemoeilijken (bv elektriciteitskabels of een smalle doorgang), vragen wij u om dit op voorhand aan ons door te geven. Dit zal de levering versoepelen.

WANNEER VOLGT DE LEVERING?

Wanneer uw bestelling in onze magazijnen is toegekomen, wordt u altijd telefonisch of schriftelijk verwittigd. Het is voor ons niet mogelijk om op voorhand het exacte uur van levering op te geven.

Onze exclusieve meubelcollecties komen uit niet minder dan 13 verschillende landen. Hierdoor leggen de goederen soms een lange weg af. U begrijpt dat de levertijd daardoor soms vertraagd kan worden. Indien uw bestelling niet op de afgesproken datum toekomt, houden we u in ieder geval op de hoogte.

HOE BETALEN BIJ LEVERING?

Bij bestelling in onze showroom heeft u een voorschot betaald. Het resterende bedrag kan u als volgt betalen: - ofwel minstens 3 werkdagen vóór de levering via overschrijving op onze bankrekening (BE43 4070 5109 1101), met vermelding van het nummer van uw bestelbon als mededeling. - ofwel met een bankcheque aan de chauffeurs. - ofwel met cash geld aan de chauffeurs.

OPGELET! (Vanaf 01/01/2014, nieuwe wetgeving omtrent cash betalingen) indien de bestelling kleiner is dan €3000 mag deze volledig met cash geld betaald worden; indien de bestelling groter is dan €3000 mag maximum 10% van het bedrag van de bestelling met cash geld betaald worden.

ZELF AFHALEN?

Wanneer uw bestelling in onze magazijnen is toegekomen, wordt u altijd telefonisch of schriftelijk verwittigd. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, spreekt u best onmiddellijk af wanneer u uw bestelling komt ophalen. OPGELET! Indien u niet onmiddellijk een afspraak kan maken, gelieve 2 werkdagen op voorhand telefonisch te verwittigen op +32 (0)3 727 13 82 (tijdens kantooruren). Noodnummer enkel voor afhaling in het weekend: +32 (0)3 727 13 69 U kan terecht in ons afhaalmagazijn

Betaling kan enkel via bancontact (niet met kredietkaart) in het afhaalmagazijn. Uiteraard kan u ook vooraf via overschrijving betalen (BE43 4070 5109 1101). Voor een vlotte verwerking van uw betaling dient u uw overschrijving minstens 3 werkdagen op voorhand uit te voeren. Betaling met bankcheque of cash geld kan steeds vooraf in de toonzaal.