Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

Meubelen Verberckmoes op grootste woon- en interieurbeurs!

Van vrijdag 15 tot en met maandag 18 november 2019 zal de grootste woon- en interieurbeurs cocoon en vtwonen beurs te schitteren zijn in Brussels Expo! Pin deze data's alvast maar vast in je agenda want deze beurs wil je niet gemist hebben want ook wij, Meubelen Verberckmoes staan op deze beurs! Koop je tickets hier. Andere praktische info vind je hier.

Als trotse partner van het derde seizoen van een “frisse start met vtwonen”, kan je ons vinden naast het vtwonen huis. In onze winkel te Sint-Gillis-Waas en Riemst ontdek je de 6 vernieuwde inspiratieboxen van vtwonen. De collecties uit de afleveringen kan je dus bij ons verkrijgen. Kom gerust onze winkel bezoeken voor meer inspiratie.

Dankzij onze jarenlange samenwerking met henders & hazel, stellen wij een primeur voor op de beurs. Je vindt niet alleen indoor inspiratie op onze stand. Wij zijn er trots op om ook outdoor collecties aan te bieden. Elk jaar kunnen onze bezoekers genieten van prachtige outdoorsets in onze outdoor winkels. Wacht dus niet om nu al inspiratie op te doen voor volgende zomer!

Er is zoveel te ontdekken...

Advies en inspiratie staan bij Meubelen Verberckmoes centraal. Dat nemen we uiteraard ook mee naar de beurs! Kom advies vragen aan onze experten en stel die ene interieurvraag waar je al zolang mee sukkelt. Onze medewerkers helpen je graag met het zoeken naar een oplossing! Je krijgt daarbovenop een leuke goodiebag mee naar huis. 

In alle drukte van de beurs vind je naast het vtwonen huis een groene oase waar je kan genieten van een hapje en een drankje. Hier kan je relaxen in onze Borneo (outdoor) lounge om helemaal tot rust te komen. 

De thema's van 2019

Elk jaar kiest COCOON een thema en kleur om je te inspireren in je zoektocht naar het perfecte interieur. Op basis van huidige en toekomstige trends kiest COCOON dit jaar voor het thema ‘Wabi-Sabi’ (de schoonheid van imperfectie) en de kleur ‘flesgroen’ om deze aardekleuren kracht bij te zetten. Ontdek de thema’s en laat je inspireren!

'Wabi-Sabi' 

Tegenwoordig moeten we een evenwicht vinden tussen werk, familie, vrienden en hobby’s ... Het vinden van deze balans maakt het leven een interessante mix van verplichtingen en geneugten... maar daardoor worden we soms afgeleid van de essentie van het leven.

Daarom kiest COCOON er dit jaar voor om het thema “Wabi-Sabi” in de kijker te zetten.  

'Wabi' verwijst naar het verlangen naar soberheid en 'Sabi' staat voor het nostalgische besef dat alles voorbijgaat. Het idee achter de term is dat de onvolmaaktheid van voorwerpen ze net uniek en authentiek maakt. Het ultieme voorbeeld hiervan is de natuur. Ze is asymmetrisch, ruw en heeft duidelijke sporen van het verleden. Het zijn deze elementen samen die het landschap net zo mooi maken.

Daarom zal een Wabi-Sabi interieur altijd samengesteld worden met natuurlijke en rauwe materialen. Een verfijnde stijl die ons er aan herinnert dat we gelukkig kunnen zijn met minder door terug te keren naar de essentie.

'Flesgroen' 

Door de sombere tint van ‘flesgroen’ verwacht men niet direct zijn oorsprong, namelijk geel, een felle kleur. ‘Flesgroen’ is ondanks zijn donkerheid ook de kleur van het leven, een kleur die ons doet denken aan de natuur, de velden en de bomen. Deze kleur gaat niet uit de mode, integendeel, ze behoudt een overheersende plaats, met ups en downs, in zowel klassieke als moderne interieurs.

Het flesgroen combineert bijzonder goed met het grijze kleurenpallet, maar even goed met natuurlijkere kleuren, zoals bijvoorbeeld hout.

Op zoek naar een kerstcadeautje?

Dat is toch alleszins hun motto. Eind november is ongeveer de periode dat we allemaal al wel eens beginnen zoeken naar het ideale kerstgeschenk. Onze pop-up shops zijn hier dan ook op voorbereid. Je kan er inspiratie komen opdoen en je eerste geschenken voor onder de kerstboom aankopen. Niets voelt beter aan dan tijdig het perfecte geschenk vinden. In de Shopping Zone kan je niet enkel kerstcadeaus terugvinden, maar je kan er voor eender welke gelegenheid een geschikt geschenk vinden.