Het herinrichten van een gerenoveerde woning lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet altijd. De inrichting van deze bestaande woning uit de jaren ’70 verliep daarentegen heel vlot. Mede door de spontane, open en positieve persoonlijkheid van de eigenares.

Rekening houdende met deze aspecten zijn we aan de inrichting van de karaktervolle maar toch eigentijds gerenoveerde woning begonnen. De woning zelf is opgebouwd uit eerlijke materialen zoals leisteen en betonlook in combinatie met zwarte ramen. Dit was de leidraad voor de inrichting van de woning samen met een knipoog naar de jaren ’70.

Voor de stoelen van Moods en de fauteuil van Conform hebben we gekozen voor de hedendaagse kleuraccenten oker en kaki/olijfgroen. Door de keuze van de accessoires komen deze 2 kleuren beter naar voor en krijgt het interieur een meer levendige indruk.

Het salon van Koinor is luchtig en modern en benadrukt daardoor de openheid van de ruimte naar de tuin. Samen met klant hebben wij ook de kasten samengesteld.Door de kleur van de kasten af te stemmen op de kleur van de muur worden de kasten één met de ruimte.

Het accent in eik zwart gekleurd verwijst dan weer naar de zwarte details die in de woning zelf terug te vinden zijn. Ook voor de salontafels van Muuto en de tafel van Mobliberica werd gekozen voor een zwarte uitvoering.