Cart

Promoties

Hieronder vind je alle actuele acties en promoties van Verberckmoes. Voor verdere vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Natuzzi Editions Solden

NATUZZI EDITIONS WINTERSOLDEN

 

Wintersolden met speciale aanbiedingen op de hele collectie van Natuzzi Editions. Ontdek de bijzondere voorwaarden in onze winkels te Sint-Gillis-Waas en Riemst.

 

 

 

 

 

 

Promotie Durlet Highland

Durlet actie Highland

TIJDELIJK TOT 15% KORTING OP MODEL HIGHLAND

 

De zitmeubelen van Durlet stralen steeds esthetiek, comfort en kwaliteit uit. Ergonomie, techniek en constructie worden hierbij steeds hoog in het vaandel gedragen.

Wintersolden Lattoflex

EEN ECHTE LATTOFLEX ... NU MET SOLDENKORTING

Tijdens de wintersolden ontvangt u maar liefst 15% korting op het volledig vernieuwde gamma van Lattoflex: bedbodems, matrassen en bedkaders. Ontdek deze bijzondere promoties in onze winkels te Sint-Gillis-Waas en Riemst.

 

 

 

Promotie Revor

REVOR WINTERSOLDEN

 

Tijdelijke korting van 10% op Revor

 

Revor is een Belgische fabrikant van slaapproducten en staat voor Rêve D'or of de gouden droom. Geniet nu van de uitzonderlijke actie en krijg 10% korting op je zalige nachtrust.

 

 

 

Beka wintersolden

BEKA WINTERSOLDEN

Geniet nu van heerlijke winterdeals op de ganse collectie van Beka. Ontdek de wintersolden in onze winkels te Sint-Gillis-Waas en Riemst.

 

 

 

Blackexpressaanbieding Jori

JORI BLACKEXPRESSAANBIEDING

Bij aankoop van een relaxzetel
SYMPHONY, BRAINBUILDER of YOGA ‘Black Series’ ontvang je gratis een
bijpassend los hoofdkussen en wordt
je relax bovendien extra snel geleverd.

Aanbod geldig van 1 november 2021, zolang de
voorraad strekt. 

Calligaris Solden

CALLIGARIS WINTERSOLDEN

 

Wintersolden met 15% korting op alle keramische tafels van Calligaris. Ontdek de bijzondere voorwaarden in onze winkels te Sint-Gillis-Waas en Riemst.

 

 

 

 

 

 

Wintersolden Stressless

EEN ECHTE STRESSLESS... NU MET SOLDENKORTING

Tijdens de wintersolden ontvangt u tot €500 korting op een selectie van zetels en zitbanken. Ontdek deze bijzondere promoties in onze winkels te Sint-Gillis-Waas en Riemst.